16.

dec

Kontorfællesskab med hjerte

Fleksibelt kontorhotel i både rum og vilkår

Hellekontor er et socioøkonomisk kontorhotel målrettet enmands- mindre- og opstartsvirksomheder, der søger mod det attraktive kreative område i Valby omkring Nordisk Film og mange andre kreative virksomheder.

Tæt på Valby S-tog station, i et kulturhistorisk område med stigende efterspørgsel på autentiske, innovative og levende kontormiljøer, der samtidig har en efterspurgt meningsfuldhed åbner Hellebros kontorfællesskab, hvor virksomheder og enkeltpersoner kan leje sig ind i et spændende fællesskab, drevet af Hellebros unge i reelle jobs og i jobparathedsaktiviteter.

Der etableres på 575 kvm ca. 30 fulde arbejdspladser, frokostkøkken og fælles-faciliteter som små møderum, print/kopirum og garderobe. Der vil være mulighed for mødeforplejning og frokostordning.

 

Pakken er enkel

Et skrivebord med lampe og en kontorstol. En reol. Gratis WiFi og adgang til printerfaciliteter. Fri adgang til fælles møderum, lounges, gårdhaven og gratis kaffe. Front desk service i åbningstiden (man.-fre. 08:00-18:00). Mulighed for postservice og CVR-tilknytning til adressen. Du får med din nøglebrik fri adgang 24/7 og kan komme og gå som det passer dig.

 

Ingen bånd, der binder dig

Hellebro lancerer i 2019 en app, hvor du kan booke og afregne dit skrivebord uden depositum fra dag til dag til kr. 250 pr. dag inkl. alle driftsomkostninger.

Du kan også også leje en eller flere arbejdspladser til kr. 2.800 pr. måned inkl. alle driftsomkostninger og få adresseservice. Alle priser er ekskl. moms.

 

Vi glæder os til at slå dørene op til vores nye Hellebro for unge hjemløse mellem 18-29 år starten af 2019.

Det nye hus vil udover værested, herbergsværelser og udslusningsboliger for de unge også give rum til et socialøkonomisk kontorhotel for iværksættere, freelancere, selvstændige, konsulenter og studerende.

Hjemløshed blandt unge er desværre et stigende problem, og vi har brug for nytænkning og at hjælpes ad, hvis vi skal knække kurven. Ved at kombinere tryghed og seng med et socialøkonomisk kontorhotel skaber vi et dynamisk miljø, hvor de unge får lov til at arbejde, et sted at sove og forhåbentligt mod på tilværelsen igen.

Indretningen af det nye hus er tegnet af Henning Larsen Arkitekter. Sinuz er ingeniør og Logik & Co er entreprenør. Huset skal efter planen tage byde de første hjemløse indenfor i værestedet til januar 2019. Kontorhotellet forventes åben medio februar 2019, mens herberget åbner medio april 2019.

Det nye Hellebro finansieres primært af private donationer fra virksomheder og fonde. Eventuelle overskud tilfalder foreningen Hellebro, der kun arbejder for unge hjemløses vilkår. Herudover samarbejder Hellebro med Københavns Kommune og andre aktører på socialområdet.

Hent udlejningsprospektet her. Udlejningsprospekt Mosedalvej 15 2500 Valby1

Kontorhotellets retningslinier finder du her: Retningslinier oktober 2019

For mere information og evt. fremvisning kontakt venligst:

Lisbeth Mattisson
Leder af Hellebro Kontorhotel

lisbeth@hellebroen.dk, telefon: 2189 4994.