Støt os

Bliv medlem af foreningen Hellebro

Hos os får de unge hjemløse ml. 18-29 år fra hele landet gratis mad, adgang til sundhedsklink, et bad, tøjvask, mobilopladning, et ståsted og fred for bander og misbrug, mens vi hjælper dem med at komme videre i bolig, job eller skole. Vi flytter, nytter og gør en stor forskel.

Bliv medlem, få indflydelse på foreningen og hjælp os med at sikre og drive Hellebro fremadrettet. 

Vi har tre former for medlemskaber: et unge medlemsskab for brugerne af Hellebro (kr.20), et privat medlemskab (kr. 200) og et firmamedlemskab (kr. 5.000).

 

Bliv ungdomsmedlem: SMS “HELLE” til 1272 og bliv ungdomsmedlem. Det koster 20 kr + alm sms takst.

 

Støt de unge hjemløse på Hellebro – bliv fast støtte

Når du giver et bidrag til Hellebro, hjælper du med at holde Hellebro åben. Du støtter direkte unge hjemløse og udsatte unge fra hele Danmark. Du sørger for, at de unge har et trygt helle på Hellebro samtidig med, at de får hjælp til at komme i bolig, uddannelse og job. Du gør en meget stor forskel for alle de unge, der er endt på gaden og skal tilbage på fast grund igen.

Mange bække små

Hellebro tager sig af 100-120 unge på alle hverdage for blot 2.000 kr. dagligt. Små som store donationer kan lave en temmelig stor å, og vi kan få relativt beskedne midler holde Hellebro åbent.

 

Bliv frivillig på Hellebro

Desto flere frivillige vi er, desto længere kan vi holde Hellebro åbent for de unge, så de har et alternativ til gaden og bliver hjulpet tilbage til bolig, job og uddannelse.

Vi har brug for al slags hjælp uanset om du er god til at lave mad, bygge cykler, skrive jobansøgninger eller bare har et stort hjerte, der skaber et helle for de unge, så har vi brug for dig.

Vi afholder løbende informationsmøder, hvor du kan høre mere om, hvad det vil sige at være frivillige på Hellebro. Er du over 30 år og har et personligt overskud, du har lyst til at stille til rådighed for de unge, så skriv til dorte.glad@hellebroen.dk eller eva.riedel@hellebroen.dk for at høre mere.

 

Hjælp de unge med at holde varmen

Vinteren er kold og lang. Har du soveposer, liggeunderlag, pænt vintertøj, støvler og lignende vil vi meget gerne formidle videre til de unge. Kom blot forbi i åbningstiden. Så giver vi en kop kaffe.

 

Partnerskaber med virksomheder

En række samarbejdspartnere har gjort rigtig meget for, at HELLEBRO er blevet til noget. Ideen er at, når vi hjælpes ad “in kind” og byder ind med vores services, produkter og kompetencer istedet for penge, kan vi bidrage med meget mere.

Er du eller repræsenterer du en virksomhed, der har lyst til at byde ind, vil give HELLEBRO et sponsorat eller måske har lyst til at tage praktikanter, kontakt venligst Eva Riedel 20 94 44 12 eller email eva.riedel@hellebroen.dk.

Bliv inspireret

Læs nedenfor, hvordan vores mange forskellige samarbejdspartnere har hjulpet med at skabe HELLEBRO.

Core Property Management

Core Property Management udbyder og administrerer unoterede ejendomsfonde. Og så forvalter selskabet den ejendom og det ejendomsinvesteringsselskab, der ejer ejendommen på Mosedalvej i Valby, hvor Hellebro snart har til huse.

Selskabet er en effektiv og fokuseret organisation af engagerede købmænd og fornuftige administratorer, der konstant følger op og til dørs.

Det er godkendt af Finanstilsynet som FAIF (forvalter af alternative investeringsfonde).
Og fokus er på boligejendomme, med en investeringsprofil med vægt på ejendomme i storbyer med vækst.

DELOITTE

DELOITTE yder en stor indsats for de unge på Hellebro. Deloitte står for Hellebros årsregnskab og er repræsenteret i vores Advisory Board.

Advokatfirma Bech-Bruun

BECH BRUUN er Hellebros pro bono advokater. Det kan vist ikke overdrives, hvor stor en værdi hjælpen står for.

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed, der serviceret et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser. Med mere end 500 erfarne og specialiserede medarbejdere er firmaet en af landets førende full-service advokatvirksomheder.

IKANO BANK

IKANO BANK er endnu et fantastisk eksempel på, hvordan medarbejdernes sociale engagement og et selskabs værdier kan gå op i en højere enhed. De unge på Hellebro får gældsrådgivning af Ikano Banks dygtige medarbejdere,vi er en del af madordningen og så er det blevet et tradition at Ikano hjælper os med at holde  adventssøndag.

Henning Larsens tegnestue

Henning Larsens tegnestue har lavet vores indretningsplaner, så vi er har så mange hyggehjørner og vores værksted, køkken, internet café og musikrum fungerer optimalt. Men Henning Larsen har også gjort noget andet, der er bemærkelsesværdigt. De har spurgt deres samarbejdspartnere om der er lyst til at donere møbler, skriveborde og stole og bla. Movement, Muuto og Paustian har gjort en kæmpeforskel for at gøre HELLEBRO til det skønneste HELLE FOR UNGE.

Læs mere om Henning Larsens tegnestue her

 

Rengørings Eksperterne

Rengørings Eksperterne hjælper HELLEBRO med noget meget vigtigt: At HELLEBRO er rent og dejligt at være på, uanset hvor mange mennesker, der både spiser, bruger toiletterne og går i bad. Og vi er rigtig mange mennesker.

Læs mere her

JANNERUP KOMMUNIKATIONSCENTER

JANNERUP KOMMUNIKATIONSCENTER har hjulpet HELLEBRO med noget meget uvurderligt – alt vores flotte tryk! Lige fra posters, som vi hænger op, hvor de unge kommer, til visitkort – både til de frivillige og til de unge. De unge er “Unge Ambassadører” i det meget vigtige, opsøgende arbejde med at udbrede kendskabet til HELLEBRO. Det havde vi ikke kunnet uden JANNERUP.

Læs mere her

MAXGRUPPEN

MAXGRUPPEN har gjort HELLEBRO synligt både store skilte på ejendommen, gaden og indenfor med folier.

COOR

COOR er et facilities management selskab, der aktiverer deres eget DNA i selskabets CSR-arbejde. Fra praktikpladser til de unge til advensarrangement og  juleaftenstraktementet er Hellebro i tankerne hos de gode folk i COOR.

SALESFORCE

SALESFORCE giver bl.a.medarbejdere mulighed for at bruge frivillig dage på Hellebro og hjælper aktivt med vores fundraising.

Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese er kommunikationspartner for Hellebro og hjælper foreningen med at skabe opmærksomhed omkring unge hjemløse og Hellebros arbejde og løsninger. Geelmuyden Kiese er Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau og har kontorer i København, Oslo, Stockholm og Bergen. Udgangspunktet for Geelmuyden Kiese er, at kommunikation ikke er et mål i sig selv, men altid skal bruges som et middel til at flytte magt i samfundet. Læs mere her

 

Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland er et af Danmarks førende flyttefirmaer indenfor innovative flytteløsninger.At flytte et værested for unge hjemløse er både komplekst og dyrt, og vi er så glade for at føle os i trygge hænder.

Hos Flyttefirmaet Sjælland er det vigtigt at kunderne får en kvalitet flytteoplevelse, det er hjerteblod at gøre alting bedre end konkurrenterne og firmaet er stolte af at have nogen af branchens bedst lønnede flyttefolk, det gør ligeledes vores krav til kundeservice til vores flyttemænd tårnhøje.

Tusnelda Bloch

At være ung og hjemløs er ikke noget mange praler med, og basale nødvendigheder som at være mæt, ren og klædt pænt på er vigtige komponenter i at kunne tro på sig selv, opretholde en selvrespekt og finde overskud til at komme tilbage på rette vej.

Hvorfor støtter Tusnelda HELLEBRO?

Tusnelda siger “Jeg er så glad for, at de sidste rester fra mit firma, bliver brugt af søde unge mennesker, der forhåbentlig kan få glæde af det.” HELLEBRO siger: “Vi er simplethen gladere end vi evner at give udtryk for og glæder os til at invitere på en takkemiddag på HELLEBRO”.

Green circle

Greencircle har både doneret penge til HELLEBROS værksted, så vi har værktøj, men også doneret materialerne til vores musikscene, som vi så selv har bygget.

Læs mere om Green Circle her

Connecto

Connecto har lavet internetcaféen, så vi kan søge bolig, job, game, og pleje vores sociale platforme.

Aage V. Jensen Charity Foundation

Aa. V. Jensen Fonden har doneret både møbler og køkkenudstyr til HELLEBRO, da vi ingenting havde udover 700 tomme kvadratmetre.

Læs mere om fonden her

Design Group

Design Group har lavet arkitekttegningerne og talt med myndighederne om godkendelse af konvertering fra kontor til dagcenter. Det lyder lettere end det er på vores første adresse på Haydnsvej tilbage i 2015. Det omfattede alt fra, at vi skulle have et nyt brandanlæg til handicapvenlige toiletter.

Læs mere om DESIGNGROUP ARCHITECTS her

HK Byg

Fra første dag var HK Byg med HELLEBRO. HK Byg har bygget om for os. Helt fra bunden, da HELLEBRO bare var et kontor. Der kom både nye badefaciliteter, blev sat industrikøkken op, så vi kan lave mad og ikke mindst hjalp HK BYG med at installere et helt ny brandanlæg, så vi kunne få vores ibrugtagningstilladelse fra Københavns Kommune på plads. HELLEBRO blev et dagcenter.

Læs mere om HK BYG ENTREPRISE her