Hvem vi er

Foreningen Hellebro er et helle for unge hjemløse med værested, herberg, og udslusningsboliger. Som ung bruger af huset, er du, medarbejderne og de frivillige sammen om at bestemme, hvad der skal ske i huset mens vi hjælpes ad med at komme tilbage på fast grund.

FORMÅL MED HELLEBRO
Hellebro er også en non-profit privat velgørende forening. Formålet er, at hjælpeorganisationer, frivillige, brugerne og offentlige hjælpeinstanser i fælleskab skaber en platform, hvor unge uden fast ståsted eller hjemløse på Hellebro kan få hjælp. Hellebro er i dag med over 120 faste unge brugere i en skøn anti-radikal blanding, en strikt non-drugs politik, og ikke mindst gode resultater med at skaffe de unge i job, skole og bolig, et reelt alternativ for helt almindelige unge mennesker, der ikke hører til på de traditionelle herberg.

Det virker. Hellebro nytter, flytter og gør en forskel, når vi samskaber. Hellebro er et trygt, unikt tillidspunkt for de unge, hvor de forskellige hjælpeenheder kan arbejde med de unge og frivillige med helhedsløsninger med individuelt afsæt.

LEDELSE
Eva Riedel – eva.riedel@hellebroen.dk er stifter og direktør for Hellebro.

ORGANISATION
Hellebro drives i et tæt samarbejde mellem 30 frivillige, et ungeråd, der fungerer som et elevråd, ledelsen, bestyrelsen og vores advisory board. Hellebros ledelse udgøres af daglig leder i værestedet Dorte Glad, forstander Susanne Hauzmann, leder af kontorhotellet Lisbeth Mattisson og direktør Eva Riedel.

BESTYRELSE
Susanne Nørgaard, formand, VP KMD
Conny Sørensen, Conbis, næstformand
Stig Bigaard, advokat, tidl. Bech Bruun
Peter Zimmermann, kreativ dir, Brandhouse
Pia Allerslev, konsulent, Allerslev
Rya Terney
Mathias Bell Willumsen, advokat, LUNDGRENS

ADVISORY BOARD
Sten Peters, partner, Deloitte
Torben Salomonsen, partner, tidl. Capital Relations

VEDTÆGTER
Hvad der måtte skabes af overskud i foreningen, må kun bruges på arbejdet for unge hjemløse. Det og mange andre vigtigheder kan du læse om i foreningens seneste vedtægter.

ÅRSREGNSKAB
Her finder du foreningens årsregnskaber udarbejdet af Deloitte:

2019 Hellebro – årsregnskab

2018 36645814 Årsrapport 2018

2017 Årsrapport 2017 Hellebro

2016 Årsrapport 2016 Hellebro

BANKOPLYSNINGER
Hellebro, Mosedalvej 15, 2500 Valby
CVR-nr.: 36645814
Bank oplysninger: Reg nr. 3001 og konto nr: 12841426 hos Danske Bank

Hellebro er godkendt af Indsamlingsnævnet.

OM DET NYE HELLEBRO
Ejendommen på Mosedalsvej og udvikling til et hus for unge hjemløse er blevet en realitet i et samarbejde mellem Core Property Management og Foreningen Hellebro som en Social Impact Investering, dvs. en investering, som ud over et finansielt afkast til investorerne også skal generere et socialt og/eller miljømæssigt afkast.

Core Property Management har medvirket som fødselshjælper ved selskabets stiftelse, med driften af ejendomsselskabet og med at erhverve ejendommen på Mosedalsvej – dette for at skabe rammerne for foreningen Hellebro og forudsætningerne for, at Hellebro kan lykkes med sit arbejde med unge hjemløse.