Kongeligt protektorat

H.K.H. Prinsesse Benedikte bliver protektor for Hellebro

Prinsesse Benedikte var så begejstret for at besøge Hellebro i Valby den 3. december 2020, at hun nu har takket ja til at blive Hellebros protektor. Under sit besøg i 2020 fik Prinsessen en rundvisning i huset på Mosedalvej og her fik hun lejlighed til at hilse på beboere på herberget, brugere af værestedet og Hellebros personale.

Efter sit besøg udtalte Prinsesse Benedikte blandt andet:

“Det har været en meget stor oplevelse – og berigende. Det er en facet af dagligdagen i Danmark. Og så er det dejligt med nogle mennesker, som er så idealistiske og som vil give disse unge mennesker nogle rammer og en tryghed, som de ellers ikke kan få.

Den største oplevelse var at høre om hele forløbet og at møde de unge mennesker, som har været frygtelig søde. Her får de en tryghed, varme og masser af kærlighed. Det er dejligt, at der er nogen, som tager initiativet til et sted som dette. Det varmer en dybt nede i hjertet.”

“Vi er meget glade og stolte over, at Prinsesse Benedikte vil give sin støtte og opmærksomhed. Ja faktisk kan vi slet ikke få armene ned af begejstring.

Det var en fornøjelse at opleve Prinsessens interesse for vores arbejde med de unge mennesker og interaktion med de unge.

Vi betragter Prinsessens tilsagn om at blive vores protektor som en blåstempling af vores sted og af vores arbejde. Det har stor værdi for en lille, privat velgørende forening som Hellebro.” udtaler Eva Riedel, direktør på Hellebro.

Julen 2021 bragte endnu et besøg i stand.

Denne gang fik Hellebro takket været et andet af Prinsessens protektorater, Skt. Annæ Pigekor, det smukkeste Luciaoptog igennem hele huset, så hjerterne bankede og julen kunne mærkes.

Mens julestemningen bredte sig, fik Radio Hellebros Abdallah sig en snak med Hellebros nye protektor. Hør hvorfor Hendes Kongelige Højhed har indvilliget i at blive foreningens protektor her.

Hør Prinsessens interview her.

I forbindelse med H.K.H. Prinsesse Benediktes protektorat, var Hellebro bl.a. omtalt her. Klik på billederne for at se omtalen.