Værested

Hellebros værested er for alle unge hjemløse og udsatte mellem 18-29 år.

I værestedet kan du

Finde et helle, få dig et bad, en kop kaffe, oplade mobiltelefonen, spise med, vaske tøj, eller bare få varmen og slappe af. (Vi har håndklæder, sæbe, vaskemiddel osv.).  På HELLEBRO skal vi have tid til at snakke. Der er mange “voksne”, der kan hjælpe med gode råd og vejledning om alt fra bolig, job, uddannelse til personlige forhold. Nogle gange spiller vi bare Uno. Men fælles for os alle er, at vi er tilstede, vi er sammen og vi hjælpes ad.

Alle har helt gratis mulighed for at deltage i aktiviteter på HELLEBRO fra ture ud af huset, musik til cykelværksted. Du kan altid bare dukke op, og iøvrigt komme med gode ideer til, hvad du synes vi skal lave sammen. Allerhelst vil vi, at du som ung skal føle dig tryg, set og hørt.  

Vi har åbent alle hverdage fra 13-20 og i december holder vi også åbent om søndagen og juleaften. Vi arbejder hårdt på at kunne holde længere åbent og håber snart at have nok frivillige til at udvide åbningstiderne.

Men HELLEBRO handler også om, at du kan få hjælp og rådgivning til at få styr på din økonomi, finde bolig, komme (tilbage) i skole eller få et job. Torsdag eftermiddage er Københavns Kommunes Hjemløsenhed i huset. Se hvad der foregår under aktiviter.

Mød værestedets daglige leder

Dorte Glad – dorte.glad@hellebroen.dk. Dorte er Hellebros lys og daglig leder. Hun brænder for de unge. Hun har gennem mange år arbejdet som frisør og arrangeret fester og events, der bringer liv og glæde omkring hende.

Daglig leder Dorte Glad

Mail: dorte.glad@hellebroen.dk

Telefon: 21893872