18.

nov

"Hey der er det her værested" - Valby Bladet på besøg på Hellebro

»Det er et fantastisk sted, og maden er god. Og jeg har ikke andre steder at være,«  svarer Lasse stille, da jeg beder ham om at fortælle, hvorfor han er her.

’Her’ er Hellebro, en hel etage, 3. sal i bygningen med fitnesscenteret i stuen, overfor Shurgard på Ellebjergvej.

Helle for byens unge hjemløse, der bliver budt velkommen indenfor.

»Her kommer to-tre nye hver aften. I begyndelsen kryber  de langs panelet og spørger flere gange, om det virkelig er gratis, det hele. Efter to-tre uger har de fundet ud af, hvem af de frivillige, der er bedst til hvad, hvem der giver den bedste krammer. Så begynder de at blive frække og teenage-agtige, og det er ikke  en dårlig ting«, siger Eva Riedel tilfreds. Hun er initiativtager til og bestyrelsesformand i Hellebro, der har fungeret som værested siden maj sidste år. 20-årige Lasse, der mener at fornavnet er nok, har en seng at sove i, men er stadig hjemløs

Læs hele reportagen fra Hellebro i Valbybladet her. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Skærmbillede 2016-11-17 kl. 07.27.13????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????