29.

aug

Flyt ind i et kontorfællesskab med hjerte

Hellebro kontorhotel er et socioøkonomisk kontorhotel målrettet enmands- mindre- og opstartsvirksomheder, der søger mod det attraktive kreative område i Valby omkring Nordisk Film og mange andre kreative virksomheder.

Pakken er enkel

Du får et skrivebord med lampe og en kontorstol. En reol. Gratis WiFi og printerfaciliteter. Fri adgang til fælles møderum, lounges, frokostkøkken og gratis kaffe.

Front desk service i åbningstiden (man.-fre. 08:00-18:00). Mulighed for postservice og CVR-tilknytning til adressen.

Du får fri adgang 24/7 og kan komme og gå som det passer dig.

Ingen bånd, der binder dig

Dit nye skrivebord koster kun kr. 250 pr. dag inkl. alle driftsomkostninger. Eller kr. 2.800 pr. mdr. inkl. alt, hvis du har brug for en fast base.

Hellebro er som almenvelgørende forening momsfritaget og opkræver ikke moms.

Få syn for sagen

Kom forbi og få en fornemmelse af Valbys kulturhistorie og vores gode stemning. Tag fat i Lisbeth Mattisson på lisbeth@hellebroen.dk eller telefon 21 89 49 94.

Find os

Hellebro kontorhotel ligger på Mosedalvej 15, 1. sal, 2500 Valby,- tæt på Valby S-tog station og tilgængelig parkering.

Fællesskab med mening

Hellebro er en privat velgørende forening, der blev stiftet i april 2015 og er helliget arbejdet for unge hjemløse ml. 18- 29 år. Alt potentielt overskud fra foreningens aktiviter skal gå til foreningens arbejde for at forbedre vilkårene for unge hjemløse. 

Kernen i den daglige drift af Hellebro har siden opstarten været frivillige. I dag er mere end 35 frivillige engagerede i foreningen, hvilket vi håber vil stige, når Hellebro udvider i det nye hus. 

Hellebro bliver et levende, hus hvor vi ikke sætter de unge i boks, men tværtimod sætter dem i gang stille og roligt. Blandt andet i jobs åp kontorhotellet.

Vi tror på, at de unge skal have masser af omsorg og ikke mindst ansvar for egne projekter, jobs og uddannelse, når de skal tilbage på rette spor.

Mere information

Hent udlejningsprospektet herUdlejningsprospekt Mosedalvej 15 2500 Valby1

Kontorhotellets retningslinier finder du her: Retningslinier pr. 19. marts 2019