22.

jun

Reiki healing af unge hjemløse

Invitation til informationsmøde om Reikihealing til unge hjemløse i København.

Vil du gerne gøre en forskel?
Så er her en fantastisk mulighed for at deltage i Reikigruppens projekt og samarbejde med Hellebro, et værested for unge hjemløse mellem 18-29 år.

Reikigruppen arbejder på at få dette spændende samarbejde igang og holder Informationsmøde sammen med Hellebros personale, som vil fortælle om stedet. På Hellebro er de meget interesserede i at kunne tilbyde Reiki healing til de unge mennesker, som en mulighed for at finde ro i en presset livssituation.

Interessen blandt Reiki-folket har altid været stor når det drejer sig om, at give Reiki til mennesker der har brug for healing. Her er din chance for at få en plads ved briksen og gøre en enorm forskel for en gruppe mennesker der har det svært.

Vi forventer at starte samarbejdet efter sommerferien og i første omgang lave en prøvemåned, hvor vi healer efter ‘Usuis klinik princip’ og med et hold på 4-8 healere og 2-3 brikse, en aften om ugen. Du får mulighed for at byde ind med så mange ‘vagter’ du har lyst til. Alle der deltager i projektet, arbejder på frivillig basis, og du skal være fyldt 30 år for at kunne deltage. Det er et krav fra Hellebro, der ønsker at alle frivillige er ældre end brugerne af stedet. Flere detaljer og praktisk info hører du om på informationsmødet.

Torsdag den 22. juni, Kl 18.30 – 20.00
HELLEBRO
Haydnsvej 2, 3. sal. (Tæt ved Sjælør station)
2450 Kbh SV

Venligst tilmelding til mødet til Jette Kristensen på mail jettekristensen5@gmail.com

Vi glæder os til at se dig.
Kærlige reiki hilsener
Jette og Christin