08.

jan

Tak til Flyttefirma Sjælland

Nu skal Hellebro snart flytte til vores nye domicil i Valby, og takker fantastiske Flyttefirma Sjælland for at flytte pro bono for os. 

Selskabet er et af landets førende flyttefirmaer, medlem af DMF og garanterer for en effektiv flytning. Hos Flyttefirma Sjælland er det vigtigt, at kunderne får en kvalitets flytteoplevelse. Det er hjerteblod for dem at gøre alt ting bedre end konkurrenterne og de er stolte af at have nogen af branchens bedst lønnede flyttefolk, det gør ligeledes deres  krav til kundeservice til vores flyttemænd tårnhøje.

På Hellebro er bestyrelsesformand Eva Riedel meget taknemmelig: “Hellebro har som privat velgørende foreningen meget begrænsede midler og vi vil helst bruge dem på vores unge hjemløse. Derfor blev vi også alle meget rørte, da vi modtog beskeden fra Thomas fra Flyttefirma Sjælland om, at de ville flytte for os gratis mod, at vi brugte vores “flyttebudget” på kr. 10.000 på en indflytningsfest for de unge. Det er helt utroligt, og vi glæder os til at vi er klar til at invitere til fest.”

Læs mere om det fantastiske flyttefirma her.