10.

apr

Mondelez støtter unge hjemløse på Hellebro

Det er Hellebro en stor glæde at kunne meddele, at Mondelez via The Cadbury Foundation har doneret et større beløb til arbejdet med at hjælpe unge hjemløse.

Hellebros unge hjemløse takker Mondelez og Mondelez’ medarbejdere i Danmark for at hjælpe os væk fra kanten med varme, omsorg, mad, bad og vask, gratis lægehjælp og ikke mindst for chokolade til vores filmaftener!

Jesper Hvid-Hansen, adm. dir., Mondelez Danmark, der sælger og markedsfører kendte consumer brands som Marabou, Daim, Oreo, Toblerone, Philadelphia og Halls i Danmark, udtaler: ” Mondelez har valgt at støtte Hellebro fordi det drejer sig om unge, der har fået en lidt uheldig start på livet. Hellebro er et fantastisk initiativ til at finde arbejde, få et sted at bo og få mad på bordet. Derfor støtter vi Hellebro, som alle burde bakke op om.”

Se video med adm. dir. Jesper Hvid-Hansen, Mondelez Denmark.

 At høre til et sted som Hellebro, hvor de unge føler sig trygge, giver de unge overskud, håb og tro på, at det er muligt at komme tilbage til et normalt liv med et sted at bo, job og uddannelse. Og det virker.

Eva Riedel, bestyrelsesformand for Hellebro, havde den store fornøjelse at besøge Mondelez Danmark og fortælle om, hvordan vi sammen kan hjælpe unge hjemløse.

Eva Riedel udtaler: ” Det var en stor fornøjelse at møde så mange engagerede mennesker og føle opbakningen til, at vi sammen kan hjælpes ad med at hjælpe vores unge. Een ting er, at midler er vigtige i Hellebros arbejde, men den menneskelige opbakning betyder alverden for de unge “.

SLUT

For mere information, kontakt venligst:

Jesper Hvid, adm. dir. Mondelez Denmark
Email: jhvid@mdlz.com
Telefon: +45 43 23 91 97

Eva Riedel, bestyrelsesformand, Hellebro

Email: eva.riedel@hellebroen.dk
Telefon: +45 20 94 44 12

Læs mere om the Cadbury Foundation
Læs mere om Mondelez International