16.

dec

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling for foreningen HELLEBRO

Den 23. januar 2018 kl. 18. St. Kongensgade 110A, 1264 København K

 

Kære medlemmer,

Nu lakker året mod ende, og vi kan se tilbage på et travlt og spændende år!

 

Hellebro flytter – igen
Som det måske er det fleste bekendt flyttede foreningen fra Ellebjergvej til Grønttorvet i Valby, men da BaneDanmark eksproprierede vores ejendom, forkortedes vores ophold på Grønttorvet dramatisk.

Det er os derfor den største fornøjelse at præsentere vores nye helle for unge på adressen St. Kongensgade 110A, 1264 København K. Vi flytter Hellebro den 29 december 2017 – og står klar i helt fantastiske lokaler kl. 13.00 den 2. januar 2018.

 

Ekstraordinær generalforsamling
Det er blevet tid til en ekstraordinær generalforsamling. Da Mia Nyegaard skal være Socialborgmester i Københavns Kommune pr. 1. januar 2018 og dermed må træde ud af bestyrelsen, og Esben Lundorff af helbredsårsager trækker sig, skal vi have valgt et nyt bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen indstiller tidligere Børne og Unge Borgmester i Københavns Kommune Pia Allerslev og Karina Rohrberg Jessen tidligere medlem af Københavns Kommunes Socialudvalg som nye medlemmer af bestyrelsen.

Vi foreslår derudover, at foreningens vedtægter strammes op såvel sprogligt som juridisk. Der er lagt link til den foreslåede nye vedtægt.

Vedtægter for foreningen Hellebro – til godkendelse 23 januar 2018

Dagsorden

1. Valg af dirigent

2. Valg af bestyrelsesmedlem

3. Forslag til ændring af vedtægt

8. Eventuelt

 

Tusind tak for jeres støtte og engagement i året, der gik!

Foreningen HELLEBRO