09.

dec

Enhedslisten støtter Hellebro med kr. 15.000

Enhedslisten sender kr. 15.000 til Hellebro

På Enhedslistens møde i Regionsledelsen onsdag den 7. december 2016 valgte man at støtte Hellebros arbejde med unge hjemløse og udsatte unge med kr. 15.000,-

Donationen sker i anerkendelse af, at Hellebro som privat velgørende forening med over 30 frivillige siden maj 2015 løfter en stor social opgave for de unge hjemløse, der ikke har andre steder at være. Enhedslisten udtrykker håb om, at pengene kan holde Hellebro i live mens der arbejdes på at skaffe flere midler til Hellebros drift dels gennem kommunale tilskud som fra fonde og private donationer. Foreningen Hellebro finansieres af private midler, likviditeten er lav og 100-120 unge hjemløse står helt alene til marts 2017, medmindre der rejses de nødvendige midler forinden.

Eva Riedel, bestyrelsesformand i Hellebro udtaler: “Det gør en meget stor, og meget konkret forskel for de unge, at vi har modtaget denne donation. Hellebro koster ca. kr. 30.000 om måneden i drift, og helt konkret betyder donationen, at vi kan holde Hellebro åbent 15 dage længere med varme, mad, adgang til bad, vaskefaciliteter, internet og ikke mindst 7 timer om dagen, hvor de er i tryghed.”

Læs mere om hvordan du kan støtte Hellebro her.