DIGITAL DEMO: UNG OG OVERSET?

UNG OG OVERSET

TILMELD DIG HER

VÆR MED TIL VORES DIGITALE DEMO

Danmark skrotter de unge.

Der er et kæmpestort behov for at råbe politikerne op. At få deres opmærksomhed, så de tager de unges problemer med at finde bolig eller opnå hurtig og relevant hjælp alvorligt.

Vi ved

Der er mindst 3.000 unge hjemløse i Danmark. Vi ved, der er mange flere, der flyver under radaren, fordi de er sofasurfere. De klarer sig selv, undgår systemet og optællinger.

Vi ved det, fordi Hellebro aldrig har haft så mange henvendelser. I dag er ventelisten på 282 unge til en plads i vores herberg.

Vi ved, at de fleste unge er hjemløse, fordi det er umuligt at finde en bolig, der er til at betale.

Vi ved faktisk også, at der er flere og flere unge, hvis trivsel og mentale helbred bliver dårligere og dårligere. Men der er ikke hjælp at hente i psykiatrien. 

Danmark har brug for alle unge mennesker i fremtiden

Vi skal alle hjælpes ad med at skabe rammer, der er sunde og giver plads til alle.

Så gør en indsats og vær med til en digital demo, der virkelig får sat unge hjemløse på dagsordenen, og får politikerne til at tage os alvorligt.

Din adresse er det bedste våben.

For at få maksimal effekt forsøger vi at holde kortene lidt inde til kroppen indtil vi kommer lidt tættere på aktionsdagen.

Men kom glad til aktionsmøde den 10. oktober 2023 kl. 19.00. Så fortæller vi, hvordan vi får sat unge hjemløse på den politiske dagsorden. Eller tilmeld dig og få planen, når vi kommer lidt tættere på.

Tilmeld dig på vores kampagneside her