11.

feb

MEYERS hjælper HELLEBRO med at få mad på bordet

Stor tak til MEYERS.

Det er med den største glæde, at vi kan fortælle, at HELLEBRO har indgået en aftale med MEYERS om levering af overskudsmad til HELLEBROs unge. HELLEBRO bespiser hver dag 25-40 unge og mad fylder tungt i vores budget, så hjælpen fra MEYERS gør en meget stor forskel for os. At vi herudover altid spiser sundt, godt og varieret på HELLEBRO er fuldstændig i overensstemmelse med MEYERS mad i høj, sund og bæredygtig kvalitet. Vi aftager overskudsmad fra MEYERS, så der vil være dage, hvor vi stadig hygger os med at lave vores egen mad.

Om Claus Meyer

Claus Meyer har i mere end 30 år, gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter og via sit entreprenørskab, arbejdet for at bekæmpe elendigheden og fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Om MEYERS

Vi har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og beskæftiger i dag flere end 800 mennesker og omsatte i 2013 for ca. 500 mio. DKK. Vi opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.