Det nye Hellebro

Det nye Hellebro skaber er en samlet platform i ejendommen på Mosedalvej 15, Valby for unge hjemløse ml. 18-29 år, hvor Hellebro i tæt samarbejde med offentlige hjælpeenheder, fonde, frivillige og erhvervslivet, tilbyder en helhedsorienteret indsats for den unges:

• ophold på værested – for alle unge
• ophold på midlertidig bosted efter SEL §110, plads til 32 unge
• mulighed for jobs i Hellebros socio-økonomiske virksomhed – ml. 15-20 jobs
• visitation til udslusningsbolig i max. 2 års lejeperiode – 6-8 lejligheder

Vi vil skabe en sammenhæng og konstruktivt fællesskab for og med de unge. Og aktivt hjælpe dem med at tage ansvaret for deres liv tilbage. Det vil vi gøre ved at tage udgangspunkt i de unges ønsker og motivation. Vi stiller et stærkt hold af professionelle omkring de unge og vi tager vores succesfulde kultur med, således at vi sammen kan understøtte deres vej væk fra hjemløshed.

Ejendommen på Mosedalsvej 15, 2500 Valby er blevet en realitet i et samarbejde mellem Core Property Management og Foreningen Hellebro som en Social Impact Investering, dvs. en investering, som ud over et finansielt afkast til investorerne også skal generere et socialt og/eller miljømæssigt afkast.

Core Property Management har medvirket som fødselshjælper ved selskabets stiftelse, med driften af ejendomsselskabet og med at erhverve ejendommen på Mosedalsvej – dette for at skabe rammerne for foreningen Hellebro og forudsætningerne for, at Hellebro kan lykkes med sit arbejde med unge hjemløse.

Foreningen Hellebro har indgået lejekontrakt over 10 år med ejendomsselskabet.

Værestedet er indflyttet i ombygget stueplan, kontorhotellet står klar, herberget åbner meget snart, og ombygning af 3. sal til udslusningslejligheder pågår resten af 2019.  Projektet er tegnet af Henning Larsen Arkitekter, Logik og Co. er entreprenører og Core Property Management, der er godkendt af Finantilsynet, står pro bono for forvaltning af både ejendom og investeringsselskab.

Tidsplan for det nye Hellebro:
• værested åbnet
• kontorhotel står klar
• midlertigt bosted planlagt åbning august 2019
• og endelig udslusningsboliger er planlagt indflytningsklare til januar 2020.

Er du interesseret i at blive lejer i kontorhotellet kan du læse mere her.