Tag i teateret med HELLEBRO

Dato 11. February 2016 18:30.

Vi elsker at tage på ture, og nu skal vi afsted igen!! HELLEBRO er inviteret i teateret af Henrik Salling, der har skaffet os billetter til "Jean De France" på Folketeateret. Det bliver fantastisk!

Vi spiser og tager sammen afsted fra HELLEBRO kl. 18.30!!

En komedie af Holberg

Jean de France er en komedie om, hvor galt det kan gå, når sund fornuft sættes over styr. Hans Frandsen har været i Paris i hele 15 uger, nu kommer han hjem og kalder sig „Jean de France“. De franske manerer og den franske mode har han underlagt sig i en sådan grad, at han ganske har glemt det danske. Mødet mellem den store og den lille verden avler gensidigt ubehag og fører til grænseløs komik.

Line Mørkeby har „oversat“ Holberg, og sammen med instruktør Frede Gulbrandsen bearbejdet den gamle komedie til et sprog, der vækker genklang; en klassiker-håndtering man senest har kunnet opleve i Folketeatrets ”Den Stundesløse”.

Her tilføres løjerne sang og musik fremført af ensemblet og spillet på scenen af ”Det mobile Holberg-band” under ledelse af Alice Carreri.

Medvirkende: Jesper Asholt/Max Hansen, Pelle Emil Hebsgaard, Ole Thestrup, Sonja Oppenhagen, Søren Hauch-Fausbøll, Sigurd Holmen le Dous, Lise Baastrup, Sofie Alhøj, Troels Malling, Morten Brovn, Christiane Bjørg Nielsen

Læs mere om forestillingen her.