Nada akupunktur hver mandag

Dato 2018-12-17 15:30.

Vi på Hellebro er så heldige, at Karina Frederiksen som vi kender fra vores samarbejde med Misbrugsportalen, nu har fast konsultation hver onsdag fra kl. 15.30 på Hellebro.

Hvem er Karina Frederiksen Karina er Familiekonsulent, NADA behandler, Sexolog, misbrugsrådgiver, Social- og Sundhedsassistent, kommende kropsterapeut og kommende inden for Enneagrammet.

Hvad er NADA? NADA er ikke en lægelig eller medicinsk behandling. NADA er ikke helbredende for en diagnose. NADA har vist sig virksom med gode erfaringer både fysisk og psykisk. NADA er et godt supplement til andre metoder som samtaler, medicinsk behandling, coaching, mindfulness, kropsterapi og andre former for udvikling.

Hvordan foregår en behandling? Behandlingen består af 5 bitte små tynde sterile nåle, som sættes i bestemte punkter i hver øre, der kan evt. supplerende med flere nåle. Nålene sidder som udgangspunkt i øret i 45 min. Du vælger om du vil sidde eller ligge imens kan du nyde stille musik. Efterfølgende har du mulighed for, at få sat magnet kugler i ørerne for, at effektivisere processen, som efterfølgende kan sidde i op til 2 uger.

NADA anbefales / virker bl.a. til: Fysisk symptomer: Søvnbesvær, hedeture, stress, højt BT, kvalme, kulde/svedfølelser, smerteklager, medicinbivirkninger, overgangsalderen, abstinenser og stoftrang Psykiske symptomer: Angst, depression, uro, irritabilitet, svingende appetit, nedsat stemmeleje, ADHA og ADD.