Invitation til folkefest og afslutning på UHØRT UNGDOM

Dato 05. June 2016 11:30.

Hele HELLEBRO er inviteret til Folkefest på Arbejdermuseet, hvor vi samtidig fejrer afslutningen på vores bidrag til udstillingen UHØRT UNGDOM og fejrer Grundlovsdag!

Der er dejlig mad fra kl. 11.30 og så er det demokratisk og gratis!!! Tak til Linda Nørgaard og Arbejdermuseet for invitationen!!!

Arbejdermuseet og UngdomsBureauet inviterer til fejring af demokratiet grundlovsdag d. 5. juni med musik, workshops og mad. Alt sammen helt gratis.

Vi kalder det en folkefest, fordi vi gerne vil fejre demokratiet og den danske grundlov. Men vi vil også gerne fejre grundlovsdag ved at debattere fremtidens danske demokrati - og fremtiden tilhører som bekendt ungdommen. Derfor vil dagen have særligt fokus på ungdommens demokratiske sindelag.

Sisters' Cuisine fra Trampoline House sørger for lækker mad. Helt gratis.

Program 11:30: Grundlovstaler ved Kjartan Arngrim fra FOLKEKLUBBEN, Olav Hesseldahl fra UngdomsBureauet, Lea Korsgaard fra Zetland og Veronika Ahrensbøll Schultz fra Danske Gymnasieelevers Sammenslutning. Efterfulgt af koncert med POGO POLIS. 12:45: Fælles samtalesalon om unge og demokrati efterfulgte af koncert med De Unge Drenge. 13:45: Workshops om valgretsalderen i Danmark og uddannelseskvalitet på ungdomsuddannelserne. Herefter giver Panda Cash koncert.

I gården rykker Venligboerne København & omegn ind og åbner Café Venligbo for en dag på Arbejdermuseet.

Folkefesten vil samtidig markere afslutningen på museets særudstilling Uhørt Ungdom. Så det er sidste chance for at se udstillingen denne dag.